Youtube
Обединено училище "Васил Левски"
с.Тенево, община "Тунджа", област Ямбол

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ, НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА!

      Поклон и респект пред труда и всеотдайността на всички учители, които намериха в себе си сили и възможности да изпълняват своите отговорности дори и в тази извънредна обстановка! Вие, колеги, за сетен път доказахте, че можете да се справите с всичко - да образовате, да възпитавате, да настоявате, да се грижите за своите ученици като за свои собствени деца...

     Скъпи ученици, продължавайте да проявявате старание и отговорност в обучението си дори и при тази извънредна ситуация! Вашата любознателност изпълва със смисъл професионалния ни живот! Вашите успехи са нашето вдъхновение! Честит празник на знанието и духовността!

     Благодаря на всички родители за разбирането, за съпричастността, за духовната подкрепа! Вярвам, че заедно с вас ще успеем да положим началото на онзи образователен капитал, който е в основата на успешното личностно развитие на всяко дете!

     Аз съм щастлива, че имам честта и привилегията да работя заедно с всички вас, да бъда част от това голямо семейство, наречено Обединено училище "Васил Левски", с.Тенево!

     От цялото си сърце желая преди всичко здраве на всички учители, ученици, на цялата всеотдайна училищна общност, на всички родители! Нека продължаваме да сме заедно, дори когато обстоятелствата не го позволяват, да се уважаваме, да си помагаме, да се подкрепяме!

     На днешния празник да изслушаме химна "Върви, народе възродени..."със заслужена гордост и с усещането, че сме благословени с най-благородното призвание - да направим нашите деца добри хора!

     Честит празник!

 

     Дора Георгиева

     Директор на ОбУ "Васил Левски", с. Тенево

 

      https://youtu.be/Dqj1EgRTLOY   Филм за Седмицата на четенето в ОбУ "Васил Левски"

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ, НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА!  - Изображение 1УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ, НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА!  - Изображение 2