Youtube
Обединено училище "Васил Левски"
с.Тенево, община "Тунджа", област Ямбол

КОГАТО БИЗНЕСЪТ И ОБРАЗОВАНИЕТО ГЛЕДАТ В ЕДНА И СЪЩА ПОСОКА...

 

 

      Вече втора година фирма „Палфингер Продукционстехник България”, водещ световен лидер в производството на подемно-транспортни системи и партньор на Обединено училище „В. Левски”, с. Тенево, съгласно Договор за сътрудничество, провежда ученически конкурс за рисунка по повод светлите коледни празници.  Целта на конкурса е да стимулира и отключи личностния и творческия потенциал на учениците, които провеждат своята учебна и производствена практика в модерния Учебен център на завода в село Тенево, община „Тунджа”. С най-добрите рисунки се създават специални поздравителни картички, с които международната компания „Палфингер”, разполагаща с производствени и монтажни обекти в Европа, Америка и Азия и над 4500 търговски центъра в над 130 страни на всеки континент, поздравява своите многобройни работници и служители.

      Тази година избраната рисунка за специалната коледна картичка на фирма „Палфингер” е на Амдие Славова, ученичка от 9 клас на Обединено училище „Васил Левски”, с. Тенево. Тази картичка ще пътува по целия свят и с нея фирма „Палфингер” ще отправи своите коледни пожелания на  различни езици за мир, светлина и любов към своите делови партньори от различни континенти.

      През изминалата година друг възпитаник на ОбУ „В. Левски”, с. Тенево, бе номиниран с това високо отличие и това бе осмокласничката Стоянка Динева.

      Поздравяваме най-сърдечно Амдие за високото признание. Пожелаваме ѝ здраве, много мечти и все така да продължава да твори красота!

      Обединено училище „Васил Левски”, с. Тенево благодари на фирма „Палфингер” за професионалната подкрепа. Нека този великолепен пример на сътрудничество да насърчава и други представители на българския и международния бизнес да гледат в една посока с образователните институции в България!

 

Текстът е публикуван във в. "Делник", 29.12.2019 г.

 

                                                                                                                                            Гинка Димитрова

 

 

КОГАТО БИЗНЕСЪТ И ОБРАЗОВАНИЕТО  ГЛЕДАТ В ЕДНА И СЪЩА ПОСОКА... - Изображение 1